Μεγάλη εκδήλωση για το Πάρκο Ολυμπιονικών

Από την συνάντηση του Δ.Σ. της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών» με το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου «Ολυμπιονίκης».

Από την συνάντηση του Δ.Σ. της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών» με το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου «Ολυμπιονίκης».

Μια μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση προγραμματίζει για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών ΟΛΥΜΠΙΑ», ολοκληρώνοντας τον κύκλο ενημέρωσης φορέων και πολιτών στην Ηλεία.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας και θα περιλαμβάνει παρουσίαση της προκαταρτικής πρότασης από τους αρχιτέκτονες που την έχουν εκπονήσει, καθώς και της μέχρι τώρα πορείας της εταιρίας, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με τους παριστάμενους εκπροσώπους φορέων και τους πολίτες. Ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Νίκος Καρυώτης, αναφερόμενος στην εκδήλωση, τόνισε ότι αυτή αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, καθότι το έργο είναι πολύπλοκο, πολυδιάστατο και εύλογα προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου. «Επιθυμία μας είναι να στηρίξουν την προσπάθειά μας όλοι οι Ηλείοι, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την βούλησή τους να συμβάλλουν στην υλοποίηση του έργου», τόνισε ο κ. Καρυώτης.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν οι ενημερωτικές επαφές της εταιρίας με τοπικούς φορείς της Αρχαίας Ολυμπίας. Πρόσφατα ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου «Ολυμπιονίκης». Ο πρόεδρος του «Ολυμπιονίκη» κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Καρυώτη και τα μέλη της διοίκησης ότι σαν αθλητικό σωματείο και σαν ένα υγιές κομμάτι του αθλητισμού έχουν την υποχρέωση να στηρίξουν το Πάρκο Ολυμπιονικών και θα είναι πάντα κοντά στον σκοπό. Από την πλευρά του ο κ. Καρυώτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του «Ολυμπιονίκη» ενημερώνοντάς τους για την πορεία των διαδιασιών και απαντώντας στα πολλά ερωτήματα που του τέθηκαν. Εκτός του κ. Παπαδόπουλου από τον «Ολυμπιονίκη» παραβρέθηκαν στη συνάντηση οι κ.κ. Απόστολος Αργυρόπουλος, Διονύσιος Δρογγίτης, Γεώργιος Παναγόπουλος και Δημήτρης Σπηλιόπουλος.

Εξάλλου, την ίδια μέρα υπήρξε συνάντηση του κ. Καρυώτη και με το μέλος του Φυσιολατρικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας κα Ιωσηφίνα Κωνσταντίνου, η οποία ενημερώθηκε για το έργο και δεσμεύθηκε να μεταφέρει την ενημέρωση και στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Related Posts