Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΟΛΜΟ

Από την πρόσφατη συνάντηση του Δ.Σ. της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με τον πρόεδρο της ΑΟΛΜΟ στην Ολυμπία.

Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά συνεχίζει τη δραστηριοποίησή της η διοίκηση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών ΟΛΥΜΠΙΑ», καταγράφοντας στο ενεργητικό της μια ακόμη συνάντηση στην Αρχαία Ολυμπία.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της διοίκησης της εταιρίας συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρόεδρο της Αγωνιστικής Ολυμπιακής Λέσχης Μοτοσικλέτας Ολυμπίας (ΑΟΛΜΟ) κ. Βασίλη Σπυρόπουλο και αντάλλαξαν απόψεις για το μεγάλο και φιλόδοξο σχέδιο δημιουργίας του πάρκου. Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο γεν. γραμματέας κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος, ο ταμίας κ. Νίκος Ι. Καρυώτης και τα μέλη κ.κ. Ερνέστος Σπηλιόπουλος και Βασίλης Τυλιγάδας ενημέρωσαν τον κ. Σπυρόπουλο για τη δραστηριότητα και τις εξελίξεις γύρω από το όλο εγχείρημα. Από την πλευρά του ο κ. Σπυρόπουλος εξέφρασε την πρόθεση να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο την πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας ότι το έργο αυτό θα έχει πολλά οφέλη για την Ολυμπία και την Ηλεία γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται συναντήσεις της διοίκησης με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Ηλείας με σκοπό την ενημέρωση και την διεύρυνση υποστήριξης της ιδέας. Παράλληλα, όλο και περισσότεροι πολίτες της Ηλείας και όχι μόνο εκφράζουν τη θετική τους διάθεση για το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών στηρίζοντας την διοίκηση είτε με την εγγραφή τους ως τακτικά μέλη είτε με την ηθική τους συμπαράσταση.

Related Posts